Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Prezidentské volby 2018: Koho volili vaši sousedi a jak zjistit, kdo to je?. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 29. 1. 2018 17:57

    RedMaX

    Bohuzel, demokracie uz byla. Momentalne nastupuje postdemokraticka doba. Podivej se na USA, Trump demokraticky vyhral, ale neohumanisticka mafie se s porazkou nesmirila a skodi dal, jak muze. U nas se v podstate jen okopirovala stejna situace uplne stejnym zpusobem. Zeman vyhral, ale neohumaniste ovladajici media budou skodit dal.
    Chapu teda, ze se na to koukas jeste ze stareho demokratickeho pohledu, ale tohle je v podstate valka, zatim valcime slovy, ale treba na Ukrajine uz neohumaniste rozpoutali opravdovou valku, kde umiraji lide. Nemysli si, ze se to u nas stat nemuze take, neohumaniste nejvice operujici predevsim Nemecka prevzali praktiky nacistu. Jen si tady v regionu zatim netroufnou je odhalit v plne nahote.