Hlavní navigace

Prima Play: odpověď na novácké Voyo a iVysílání České televize

19. 3. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Prima dnes spustila dlouho očekávaný online archiv, který by měl tuzemskou televizní trojku dostat na internetu do první ligy. Prozatím je ale výsledek rozpačitý.

Nová služba se jmenuje Prima Play a najdete ji na adrese play.iprima.cz. Zřejmě byla naše očekávání příliš velká, Play je totiž především redesignovaný původní videoarchiv. Rozmlsáni funkcemi iVysílání nebo Voya totiž Prima Play vypadá chudě.

Služba je zdarma, avšak placená reklamou. Obsah tvoří jen pořady Primy a také dočasně některé nakoupené cizí pořady (třeba Misfits). Nečekejte online půjčovnu filmů za poplatek, živé přenosy, sport nebo třeba kvalitu HD (jen LQ a HQ). To vše přitom umí Viaplay, obdobná služba mateřské firmy MTG, která vlastní Primu.

Prima Play

Prima Play ani nesjednocuje rozdrobený archiv odjinud. Show Jana Krause nadále zůstává na YouTube, část archivu je zase na Streamu. Stanice ani nechystá aplikace pro Android, iOS, Symbian neob Windows Phone, pouze připraví mobilní web.

Jinak jsme ale během hodinového testování nepřišli na žádné větší problémy. Web vypadá přehledně a líbivě, jen zkrátka oproti konkurenci nic neumí.

Byl pro vás článek přínosný?