Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Prima spouští český Netflix – streamovací službu prima+. Základ je zdarma. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 25. 1. 2023 6:59

    Miichaell

    Před 10 lety by ty rozlišení asi byly adekvátní. Ale nabízet placené 720p? To měli raději udělat jeden tarif, to je spíš ostuda než nabídka.

    A u Prima Originals mě omyli - fakt mají pocit, že když se to bude jmenovat anglicky, tj stejně jako u Amazonu / Netflixu, lidi na to uslyší? Proč se to nejmenuje sakra česky?! Jo protože oni mají prime time, nikoli hlavní čas (má to přesně o jedno písmeno víc a úplně stejný význam, proč tedy používá v oficiálním českém prohlášení anglický termín?! Že by byl retard a jako ředitel neuměl česky?). Je mi 30, takže jsem v těch anglických termínech posledních cca 15 let vyrůstal, ale před 15 lety se používaly tam, kde čeština neměla výraz a muselo by se opisovat. Dnes to klidně použije v oficiálním českém prohlášení ředitel. Fakt jsme na tom špatně a zasloužíme si to, když si nevážíme ani svého jazyka, proč bychom se měli mít líp.