Hlavní navigace

Připravte se na simulátor fušera: Majster symulator z vás udělá hodně nešikovného řemeslníka

6. 9. 2024

Sdílet

Na Steamu se objevil simulátor řemeslníka či kutila, kterému nejde ani v nejmenším o kvalitu. Chce jen vydělat peníze a co nejvíce ušetřit.

Podle anotace hry provozujete malou firmu v polském paneláku v 90. letech. Autor je také z Polska – za hrou stojí jistý vývojář s přezdívkou Gray2RGB, který má pár her na mobilních platformách. Reálně stáhnout si však můžete jen jednu malou hříčku The Wall.

Pokud skutečně dojde k vydání, budete mít ve hře Majster symulator za úkol svou nekvalitní prací vydělat co nejvíce peněz. Obkládat koupelnu křivě (ale rychle), ředit primalex vodou, nepořádek zametat pod koberec či házet z okna… hlavní je zisk. Všude kdyžtak pomůže montážní pěna (lepidlo, perlinka).

Mezi nástroji máte dále vrtačku, pilu, metr, hodinky či zdvižený prostředníček. Nechybí možnost vyhodit omylem jističe v celém bloku.

MMF24

Zdroj: YouTube.com

Hra je zatím ve vývoji a k dispozici je pouze video z hraní. Od pohledu je jako stvořená pro VR. Zábava pro lidi, ale také noční můra té šikovné části řemeslníků, která však o ní nebude kvůli zavalení prací naštěstí ani vědět.

Slovenská hra Workers & Resources: Soviet Republic je hotová. Do ostré verze přejde v průběhu roku Přečtěte si také:

Slovenská hra Workers & Resources: Soviet Republic je hotová. Do ostré verze přejde v průběhu roku

Zdroj: FB skupina Fušeři, Steam

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.