Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Příval novinek od Applu už za dva měsíce. WWDC 2014 startuje 2. června. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 21. 8. 2013 10:52

    JP01 (neregistrovaný)

    Doufám, že se BB vzpamatuje.


    Trend jde opačným směrem, ale v reálu je to trochu jiné. Taky určitě záleží na společnosti a na tom, co tam dělají a pro koho to je. Je vcelku jedno, jestli sekretářka datluje do Wordu na svém NB nebo na firemním, ale pochybuji, že se to prosadí tam, kde je důležitá bezpečnost. Já jsem toho názoru, že za ty potencionální problémy to nestojí. To radši dovolit používat firemní NB i pro soukromé účely.


    Čtečka otisků prstů jde nastavit klidně i na všechny prsty a když na to přijde tak třeba i na prsty u nohy. Kolikrát jste měl zlomené obě dvě ruce? A proč se vůbec v takovém případě přihlašovat na NB, když na něm stejě nic nemůźu dělat.


    A se zašpiněnými prsty se k NB nechodí! :D



    Pin bych už teoreticky zadávat nemusel (i když, klidně si to tak můźu nastavit). Telefon mi někdo může vzít, přihlásit se a potom zase vrátit a ničeho si nevšimu. Pokud mi bude někdo řezat ukazováček, tak o tom budu pravděpodobně vědět. :D


    Pořád to vidím jako potencionální riziko. Jak s tím telefonem, tak stou samolepkou. Určitě by to chtělo heslo, ale to jsme zase zpátky, kde jsme byli.


    Takže za mě, čtečka otisků prstů 4ever.