Hlavní navigace

Přivítejte Network Speed Test a Ragdoll Run pro Windows 8 a lepší Mapy

3. 7. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Opět si můžete stáhnout nové verze aplikací pro Windows 8. Mapy bodují dlouhým výčtem novinek. Microsoft pro nás nachystal navigaci pěší i jinou, funkci pro okamžité volání (zřejmě prostřednictvím aplikací jako Skype), dovolí vám hledání nejbližších objektů zájmu podle kategorie nebo vyhledá adresy kontaktů z vašeho adresáře. Obecně se pracovalo na zlepšení navigace.

Horší to máme s aplikací Finance, kde se v popisu o novinkách vůbec nepíše. Novinky zřejmě nebudou významnějšího charakteru. Třetí a poslední aktualizace vyšla pro aplikaci Video, ovšem vylepšení nás zajímat nebudou, neboť v Česku není k dispozici půjčovna a digitální obchod s filmy a seriály. Kdyby byla, těšili bychom se z toho, jak Video nastiňuje probíhající děj seriálu a zvýrazňuje následující epizodu, abychom ji shlédli.

 

Ve Windows Store objevíte také pár novinek. Pamatujete na nástroj pro testování rychlosti připojení, který vyšel nedávno pro Windows Phone? Stejnou aplikaci, pouze s příslušnými úpravami uživatelského rozhraní, Microsoft Research uvolnil pro Windows 8 a Windows RT. Network Speed Test neobsahuje český překlad, zato vám poskytne pěkný náhled na parametry vaší přípojky v čistém designu a s komentářem, jaké činnosti lze vlastně s naměřenou rychlostí provozovat.

A konečně, s dlaždicovou platformou si užijete poměrně dost zábavy, protože herního obsahu rychle přibývá. Pupulární Ragdoll Run slavil úspěchy na platformě Windows Phone, teď můžete s hadrovou panenkou překonávat překážky také na zařízeních s Windows 8/RT. Úrovně se generují náhodně, žádný běh po nekonečné trati proto nebude stejný.

CS24

Network Speed Test pro Windows 8

Zdroj: Windows Store via Neowin
WinBeta

Byl pro vás článek přínosný?