Hlavní navigace

Názor k článku Unikly informace k Zenu 3 a Zenu 4. Ryzen 4000 „Vermeer“ může mít IPC vyšší o 15% od tombomino - "Je rozdíl, když něco nezaručeného je třeba od...

  • 30. 8. 2020 0:52

    tombomino

    "Je rozdíl, když něco nezaručeného je třeba od VideoCardz a ještě to třeba tak nějak projde testem, když se na to člověk koukne a hledá znaky faku."
    .. to samzorejme, jenomze to je druh informaci, ktere ma te treba mesic-dva pres startem, Ne ale pul roku nebo rok. A to je ten figl.
    "A ty zmíněné YT mám ještě třeab někde o kousek pod WCCCFtechech."
    .. tak s tim treba uz nesouhlasim. Wccftech je super, ze tyhle infa jak youtuberu, tak dalsich sbira a dava je na "jedno misto". Jinak jejich pojeti je "jedna veta a 99% omacky k tomu z jinych zdroju, kterou omilaji porad dokola". Tohle treba Adored nebo Mores Law nedela. Krome toho, oni treba rikaji i "nevim", "myslim","podle mne, atd. kde vidite i v tech unicich, co je ciste info jejich "leaku" a co jsou pak jejich domnenky ktere rozvijeji dal. Wccftech to namasti vsechno dohromady i s jinyma.zdrojema a k tomu davaji nektere veci jako "realne", pritom jsou to proad jen domnenky.