Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Unikly informace k Zenu 3 a Zenu 4. Ryzen 4000 „Vermeer“ může mít IPC vyšší o 15%. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 30. 8. 2020 14:12

    tombomino

    Smysl to ma resit, protoze SW se posunuje vzdycku za HW. Pokud vyvijim hru, melo by byt i mym zajmem ji optimalizovat tak, at je dobre hratelna. Vzhledem k tomu, ze AMD v soucasnosti v retail (hernim segmentu) hraje prim, tak mi nezbyva, nez MS pogratulovat k dalsi z veci, kterou nezvladl.
    Nicmene moje pointa je trochu jina. Je demagogie tvrdit na zaklade jedne sprasene hry, ze neco je tak nebo onak. To je demagogie, kterou tady pouziva Vladar, ostatne vetsina jeho postu je porad stejna. Mne osobne je MS FLight docela volny (i kdyz mne celkem laka), protoze tohle moc lidi nehraje a neni to masovka typu Call of Duty. Narazku na MS jsem udelal proto, ze jeste z doby kdy jsem videl do marketingovych kampani MS ve firemni sfere pro nektere druhy aplikaci, tak oznacit jejich novy SW jen za beta verzi, uz bylo odvazne. SW ktery se nedal s konkurenci merit, v jak nedokoncenem stadiu byl. Podobne si myslim, ze to bude i tady (muzu se mylit), kdy MS bude postupne patchovat, tak jak to dela ostatne vzdycky.