Hlavní navigace

Názor k článku Unikly informace k Zenu 3 a Zenu 4. Ryzen 4000 „Vermeer“ může mít IPC vyšší o 15% od tombomino - Dobre Vladar, ja ti odpovim jeste jinak. Mas...

  • 30. 8. 2020 15:09

    tombomino

    Dobre Vladar, ja ti odpovim jeste jinak. Mas inteligenci na urovni houpaciho kone, protoze ja jsem napsal v cele vete neco jineho, nez co tady pises.
    "Mne osobne je MS FLight docela volny (i kdyz mne celkem laka), protoze tohle moc lidi nehraje a neni to masovka typu Call of Duty."
    Dulezita je ta cast, kde se pise o masovce typu "call of duty", protoze ta to dava do souvislosti a prodeje MS FLight budou radove mensi, nez priklad AAA titulu, ktery jsem uvedl. Tudiz lidi, kteri si jej budou kupovat se podle toho patricne budou zarizovat.
    Dale ten komentar neni urcen pro troubu jako jsi ty, ale pro nekho, kdo je schopny smysl sdeleni pochopit. Coz ty nejsi a jedine co delas je, ze blijes pod kazdy post, kde je napsano neco, co te tvoji fanaticke makovici nesedi. Zajdi si pro odbornou pomoc, s vekem se tyhle veci opravdu zhorsuji. Si ted nedelam legraci.