Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Unikly informace k Zenu 3 a Zenu 4. Ryzen 4000 „Vermeer“ může mít IPC vyšší o 15%. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 30. 8. 2020 17:11

    tombomino

    @RH
    ano a ne. Kdyz jste daval priklad s optimalizaci u podnikoveho SW. Pokud Vam kuprikladu pojedou reporty tak dlouho, ze prosvihnete terminy, tak optimalizovat budete muset. To stejne, kdyz mate nejake dotazovani pres web a zacne Vam to zahazovat connection-y, protoze to vyhuci na timeoutech k vuli neoptinalizovanym dotazum/SW tak jste opet nahrany. Musite optimalizovat. Takze jako se vsim, neni to cerno-bile a neda se rict, ze se neoptimalizuje. Neni to pravda. Optimalizuje se v ramci "nutnosti". Ve vasem pripade jste treba meli kanon na kanara, prtoto Vam pripada, ze optimalizace jsou zbytecne. Kdyz ale mate treba 1000 concurent clientu/dotazu, tak uz i navrh HW delate optimalizovane, aby Vam to vubec bezelo.
    MS nikdy neumel "programovat" a nezmenilo se to doted. Dam jen priklady OS2 vs WIn. OS2 podstatne lepsi OS ve sve dobe. MS SQL vs Oracle/(predtim treba Informix) a jine DB v te dobe..MS opet tezce pozadu, atd. Tech prikladu se da vymyslet bambilion. MS jakozto spravne nafoukly korporat vzdycky prdel na zakazniky (at se to nekomu libi nebo ne), tudiz mne neprekvapuje, ze vydali MS FLight ve stavu, v jakem je. Jen to zapada do jejich historie, Nemyslim si, ze za tim je to co pisete, napr. "pozerstvi" s vykonym HW, atd..je to jednoduse bud srackoidne napsane nebo je to porad ve fazi beta..coz je defaultni stav, ve kterem MS vydava svoje produkty.