Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Unikly informace k Zenu 3 a Zenu 4. Ryzen 4000 „Vermeer“ může mít IPC vyšší o 15%. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 31. 8. 2020 20:14

    mittar

    @marsalek, na hry a internet urcite ne, na vse ostatni ... no ja uz bych se k normalnim nevracel, proto doufam, ze DDR5 uz budou vsechny ECC by design ... dal jsem to na 3200Mhz ... vic bez chladice nedam, uz tak nemam dobry pocit z 1.4v ... ted uz se daji sehnat i ECC 3200 .. ty by sly urcite vys, ale pred lety si o rychlych ECC clovek mohl akorat snivat a protoze jsem si sikovne vybral lowprofile, tak mi na tom ani nedrzi nic co se da jako chladic koupit, ty maly potvory proste na low nepripnes, drzel na tom muj 7cm chladic co jsem mel predtim s vodou, ale ten nedam pod Noctuu, navic nevim co dela zvysena voltaz s tim kontrolnim cipem, nerad bych si to nejak odpalil, pametovy cipy jsou stejny, jen je tam o jeden vic, ale elektronika je jina a sehnat na netu neco o taktovani ECC aby to nebylo jen jako ze to nekdo zkusil neslo, alespon pred lety, ted na to tak uz nejak kaslu protoze cinnosti co potrebuju tezi s cache a rychlost pameti je to posledni, blby je akorat ta frekvence infinity fabric ale rozdil 1600-1800 je podstatne mensi nez mezi 1200-1500, necham to na tech 3200Mhz a uvidim no, zas takovej rozdil oproti 3k tam nebude, startuje to stejne, chova se to stejne, bechmarky nehraju ... sakra ted koukam, ze tam mam 3333Mhz, no necham a uvidim, 3400Mhz mi to na 1.4v nedavalo