Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Procesory Arrow Lake budou Intelu muset vydržet dva roky, následující generace pro desktop je zrušená. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 16. 7. 2024 19:06

    J.Ko

    Drtivá většina uživatelů nemá šajn co je to platforma 1700, nijak jim to nepomůže vědět co to znamená, práci to za ně neudělá ať to budou nebo nebudou vědět.

    Navíc je to desktop, který je na okraji zájmu a nikde jsem si nevšiml že má špatnou reputaci, viděl jsem, že na tom mají problém některé procesory které někdo provozoval mimo specifikace, procesory, které tvoří okraj už toho omezeného trhu a chyba byla u výrobce počítače, který to nastavil špatně, což vzhledem k cílovce těch problematických CPU budou hlavně domácí stavěči, kteří to mimo ty specifikace mají zcela záměrně.

    Navíc o tom ví jen ti co se opravdu zajímají, naschval jsem se zeptal syna a manželky, tchýně a tchána, netušili o čem mluvím.

    16. 7. 2024, 19:08 editováno autorem komentáře