Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Procesory Arrow Lake budou Intelu muset vydržet dva roky, následující generace pro desktop je zrušená. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 16. 7. 2024 21:09

    Jan Olšan

    nikde jsem si nevšiml že má špatnou reputaci, viděl jsem, že na tom mají problém některé procesory které někdo provozoval mimo specifikace, procesor!y, které tvoří okraj už toho omezeného trhu a chyba byla u výrobce počítače, který to nastavil špatně

    Že jste si nevšiml, neznamená, že to neexistuje, ale myslím, že nemáte aktuální přehled, s prominutím... aktuálně to fakt nevypadá na problém způsobený výrobci počítačů a tím, že "někdo něco špatně nastavil" nebo neumí postavit PC.

    Ono když výrobci počítačů fungují stejně jako v 10., 11., 12. generaci a najednou se to 13. a 14. generaci masově začne kazit tím stylem, že počítače postupně přestávají být stabilní a ovlivňuje to až desítky procent některých modelů procesorů, tak je řekněme hodně pravděpodobné, že problém bude někde jinde.

    Jako jsou tu varovné známky toho, že ty produkty mohou být závažně vadné, Intel připouští, že analyzuje ty problémy, ale po půl roce pořád nemá příčinu (!). Takže fakt není zodpovědné to bagatelizovat a chlácholit lidi, co teď třeba zvažují, jaké koupit PC, že se nic neděje, protože vy jste o ničem neslyšel.

    16. 7. 2024, 21:13 editováno autorem komentáře