Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Procesory Intel Meteor Lake už mají ne dvě, ale tři velikosti jader: LP E-Core v SoC čipletu. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 9. 7. 2022 10:29

    tynyt

    Korporát samozřejmě nakupuje Intely, to platí i u nás. Ale tam nemám na výběr žádný vliv, nakupuje se to centrálně a v naprosto nepochopitelné konfiguraci. Důsledkem je neustálé patchování vmware a Windows a s tím/z toho plynoucí problémy.

    Já jsem ale psal o nákupech, které ovliňuju nebo rozhoduju já. Nakoupili jsme už pár serverových AMD řešení (Dell) a spokojenost je velká. Je to rychlé, spolehlivé a nežere to.

    To přirovnání k FX sedí dokonale, jen si musíš trochu vystoupit ze své komfortní zóny a přiznat si surovou pravdu. Intel dnes vyhrává jen v určitých úlohách (stejně jako tehdy FX), ale za cenu vysoké spotřeby (stejně jako FX) a zastaralé koncepce. Dokonce i podbízívá cenová politika se tu dá najít. ???? Chápu, je to pro tebe velké sousto. ????