Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Detaily procesorů Intel Raptor Lake: 24 jader v desktopu. Máme datum vydání Alder Lake. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 10. 6. 2021 18:36

    tombomino

    "napísal som ti konkrétne čísla"
    .. a co ma byt? :D
    Ty jsi tak hloupy, ze nedava smysl ti odpovidat, protoze to stejne nepoberes. Ze se AMD snizil podil na trhu.. a co ma byt? Jsou limitovani svymi kapacitami, to je jediny duvod a Intel dokaze trh saturovat lepe. Pred jeste 4 lety v podstate v OEM segmentu notebooku (vyjma nejlevnejsich krapu) neexistovali. Denska se naopak dostala do trid notebooku, ve kterych vubec nebyli. Loni meli zastoupeni prevazne v ULV segmentu. H rada mohla mit maximalne tridu karet jeako je NV 2060. Letos jsou ve vsech kategoriich a to i TOP tride s NV 3070/3080. A co vic, mohou to zacit parovat se svymi grafikami, coz je dalsi vyhoda. AMD ma rozjeto tak jako nikdy ve sve historii.
    Ted mi odpovez, jaky ma tvych "18%" vyznam? zadny :))
    A stejne muzu pokracovat v tech dalsich segmentech. Aznoh a jini ti tu vysvetlovali servery..samozrejme to na tobe nezanechalo zadnou stopu :)) Proste hlupak, ktery zna jedine kriterium..vse od AMD je spatne :)
    "a technológiu, ty si sa nezmohol ani na fň…"
    .. nevim co to tu blekotas o "technologii", ja se s tebou o zadne "technologii" nebavim.
    ps: Tak jak se tady prezentujes, to je neurazitelne..
    .. kdy v historii melo AMD nejaky "nejprodavanejsi notas"?