Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Unikly procesory Intel Whiskey Lake-U. 15W Core i7-8565U má vysoké turbo 4,6 GHz. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 6. 7. 2018 12:02

    tombomino

    Pane Olsan...ja myslel, ze v otazce ST (potazmu ST turba) mame celkem jasno... "Vysokým jednovláknovým výkonem by Intel také dále zvýšil svou výhodu v této disciplíně (mobilní Ryzeny mají totiž maximální boost podstatně nižší)." .. aby toto platilo, musite mit scenar, ktery to vyuzije, potazmo aplikaci, ktera to vyuzije tak, ze to vubec zpozorujete. Nemluve o tom, ze aspon na desktopu (notebook mam jen se starsim Haswellem), je ST boost neco jako mytus, ktery v reale temer nikdy nenastane a v noteboocich to muze byt jeste slozitejsi, protoze z duvodu thermal omezeni, vysoke boosty trvaji casto jen chvilku.
    Ono tech 10-15% rozdilu ve frekvencich neni zase az tak moc, aby jste to v bezne cinnosti vubec poznal. Tam se uplatni spise rychlejsi disk, aspol..