Hlavní navigace

Projděte si Liberty City ze GTA IV ve Street View

30. 5. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Minulý týden jsme psali o Němci, který vytvořil vlastní kamerový systém, vydal se do ulic a vytvořil vlastní verzi Street View postavenou na Google Maps API. Jenže virtuální prohlídka města se nemusí týkat pouze skutečných destinací, ale také měst vytvořených v digitálním světě. Jedním z nejpropracovanějších je bezesporu Liberty City, v němž se odehrává život herní série Grand Theft Auto, naposledy GTA IV.

GTA IV Liberty City GTA IV Liberty City
Liberty City v GTA IV

Klobouk dolů před tvůrci mapy, típat screenshoty celého města a následně je slepit v nástrojích Googlu muselo dát opravdu hodně práce. Výsledek ale stojí za to.

Pohyb na mapě je stejný jako v originálním Street View. Malého panáčka přesunete do libovolné ulice a pak šipkami procházíte scénou. Na mapě lze aktivovat další vrstvy, díky kterým se vyznačí, kde se ve hře můžete uzdravit, kde koupit zbraně nebo kde provést nějaký skok s autem či motorkou.

Už chybí jen ta bouchačka a krádeže aut, ale od toho už je samotná hra. Pokud ji však nemáte a chcete se pokochat virtuálním Liberty City, navštivte gta4.net.