Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Proměňte Windows 7 ve Wi-Fi hotspot zdarma s Connectify. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 31. 5. 2010 17:33

    Smrcoun (neregistrovaný)

    Nepouzitelny? Kde jste na tom byl? Maximalne nevyhovujici vasim/necim potrebam, ale stejne bych se divil. Mozna jste mu ani nedal sanci. Pouzivam ho temer rok denne jako hlavni prohlizec. Na prstech jedne ruky bych spocital situace, kdy jsem musel pouzit FF nebo IE a to jeste jen proto, ze autor stranek Chrome umyslne "odrizl" scriptem jako "nepodporovany". A ohledne sledovani - pochybuju, ze kdyby tam bylo neco zasadniho, ze by se to mezi internetovou komunitou nerozkriklo. I kody jsou otevrene. Navic jako alternativa je tu napr. Iron zalozeny na Chromiu, ovsem orezany o tyto sledovaci "schopnosti".

    A co se tyka parodie, ta je genialni :D, panove z Opery maji evidentne smysl pro humor. Osobne mi to neprijde jako prihrivani si polivcicky na cizi ucet, ale to je asi vec nazoru. Pri hlasce "Wow, that's fast!" jsem sel do kolen, resp. sel bych kdybych nesedel. :) Podotykam, ne proto, ze bych Opere neveril, ze je rychla, nebo ze to neni kvalitni prohlizec. :)