Hlavní navigace

Promoakce u firmy Evga. Bude dávat hru Rise of the Triad ke grafikám GeForce

22. 7. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Za poslední měsíce se v oblasti grafických karet docela rozmnožily pobídky ve formě her (respektive kódů k jejich stažení) zdarma přiložených k té či oné grafice či rodině grafik. AMD různě míchá se svými promoakcemi série Never Settle (Reloaded), Nvidia zase vábí na Splinter Cell: Blacklist. Nejen na frontě Radeon kontra GeForce ale probíhají grafické konkurenční boje. Jelikož soutěžení zuří i mezi jednotlivými výrobci samotných karet, přihodí často k dobru nějaký ten herní bundle na vlastní pěst i některý z nich.

Právě nyní tak činí firma Evga, která se zabývá exkluzivně výrobou grafik s čipy Nvidia. Od 19. července (júla) začne ke grafikám GeForce přidávat zatím ještě nevydanou hru Rise of the Triad od firmy Interceptor Entertainment. Kupující by měl dostat kód pro stažení přes službu Steam. Přesné znění fungování a podmínek akce bohužel zatím chybí, takže ani nevíme, jak to bude s dostupností tohoto bonusu u nás. Jak už tomu však bývá, kuponů bude omezené množství.

Kód bude možné získat za koupi grafik GeForce GTX 650, GTX 650 Ti, GTX 650 Ti Boost, GTX 660, GTX 660 Ti, GTX 670, GTX 680 a také duálního modelu GeForce GTX 690 (viz stránky společnosti). Bude se dát proměnit po vydání titulu, které by mělo proběhnout 31. července (júla). Cena dotyčné hry v běžné distribuci má být 15 USD, jedná se tedy o levnější kus (za stejnou sumu byl také Far Cry 3: Blood Dragon pro změnu u AMD).

Hra Rise of the Triad (2013)

Rise of the Triad má být zběsilá 3D střílečka ražením zřejmě podobná Doomu. Vlastně jde o remake stejnojmenné hry od studia Apogee. Původní verze pochází z roku 1994, letošní revival slibuje návrat k podobně bezhlavé akční zábavě v moderním kabátě postaveném na Unreal Engine 3.

EVGA GeForce GTX 660 3GB FTW Signature 2
EVGA GeForce GTX 660 3GB FTW Signature 2

Jak jste si již asi mnozí všimli, tato propagační akce se zřejmě netýká grafik založených na čerstvějších GPU z nabídky Nvidie. Hru nedostanete k Titanu, ani k žádnému ze tří čerstvých přírůstků tvořících řadu GTX 700 (GeForce GTX 760, GeForce GTX 770 a GeForce GTX 780). Evga zřejmě počítá s tím, že tyto horké novinky jsou dostatečně atraktivní a zájem o ně není třeba nějak nadstandardně přiživovat. Nejnovějším kusem, proti kterému kód na stažení Rise of the Triad dostanete, je jarní GeForce GTX 650 Ti Boost.

KL24

 

Zdroj: Evga

Byl pro vás článek přínosný?