Hlavní navigace

Prostředí Office 15 bylo zaktualizováno, podívejte se na nové obrázky

24. 4. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Na Office 15 čekáme jako hladoví psi. Nový kancelářský software má přinést do značné míry převratné změny, a to jak v uživatelském prostředí, tak ve smyslu funkcionality. Letos v lednu vydaný Technical Preview byl prvotinou, která je ovšem finálnímu produktu na hony vzdálena. Mnohem hotovější betaverze by měla spatřit světlo světa v létě. Nebude už ověnčená tajemstvím jako Technical Preview, u něhož museli vybraní testeři slíbit mlčenlivost. Betu si bude moci vyzkoušet každý, protože bude volně dostupná ke stažení, podobně jako Windows 8 Consumer Preview.

 

Podobně, jako se o Windows 8 hovoří jako o nejriskantnějším a nejinovativnějším produktu své řady, se také o Office 15 vývojáři z Redmondu vyjadřují ve smyslu, že jde o nejambicióznější projekt v historii kancelářské sady Microsoft Office. Poprvé se velmi výrazně zaměří na přímou spolupráci s cloudovými službami. V mezidobí mezi Technical Preview a betou se uživatelé ukázkových Office 15 nečekaně dočkali dosti výrazné aktualizace. Podle dostupných informací se zapracovalo především na samotném uživatelském prostředí.

Redmondští prý upustili od některých grafických efektů, naopak zrychlili animace a prostředí odladili, takže nyní vypadá na první pohled lépe. Nic dalšího prozrazeno nebylo, na www.winsupersite.com se objevila pěkná sada obrázků, byť v nízkém rozlišení. O ty se s vámi podělíme.

Word 15 Uživatelský profil Celoobrazovkový režim zobrazení Režim pro čtení

Outlook 15 s novým modrým motivem vzhledu PowerPoint 15 Něco na způsob uvítací obrazovky v Excelu 15 OneNote 15

Zdroj: SuperSite For Windows

Byl pro vás článek přínosný?