Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Většina českých rodičů by uvítala plošný zákaz mobilů ve školách. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 4. 9. 2018 12:03

    Zann (neregistrovaný)

    Bohumil Kartous z informačního centra o vzdělávání EDUin by si měl v prvé řadě udělat jasno v několika věcech. Za prvé do jaké míry je informační technologie mobilní telefon vhodná k výuce čehokoliv ... pak by možná pochopil proč je normální rodič a normální učitel pro zrušení použávání mobilů ve vyučování. A za druhé ... jestli on se nesnaží zamést pod koberec problém ve smyslu nedostatku těch informačních technologií a těch kvalitních pedagogů, které ve školství nejsou, protože ministerstav prachy pro***ou za nesmysly a vyčerpat dotace je taky nikdo nenaučil a celkem porůhledně se to snaží přehrát na rodiče, mě tak napadlo (mobil ani tablet dětem škola asi kupovat nebude, že)
    Néé, jednoznačně zakázat, kdo to poruší, makarenko, bez milosti .... včera jsem zas ty smrady viděl courat se ze školy, to bylo jak živí mrtví, každý sluchátka, čenich v mobilu a v drtivé většině cigáro ... nebo co to bylo, pak to nemá být blbé jak pučtok :-D