Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Většina českých rodičů by uvítala plošný zákaz mobilů ve školách. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 4. 9. 2018 21:25

    pablahout

    Pokud by ve škole chtěli používat telefony, pro výuku a zároveň zamezit používání telefonů na vykecávání. Potom by to šlo jen tak, že by měla škola vlastní síť a blokovala sítě mobilních operátorů. Nešlo by používat SMS a vše spojené s tím internetem přes data. Mohli by se přihlásit přes Wifi a dal by se zamezit přístup k určitým stránkám. To ale stojí peníze :)

    Podle mě tohle není ani tak o používání technologií, ale je to i o lenosti učitelů, kteří nedokáží poradit žákům, kde si to kromě internetu vyhledat a pokud jim zadají nějaký úkol, tak ať už si doma dělají podle svých schopností.

    Nemyslím, že by na Smartphono bylo něco strašného a používám všechny moderní technologie, ale nesnáším lidi kteří to mají přilepené na uchu a jdou a jdou. No a nebo jak dosednou mrskají hry na mobilu. atd