Hlavní navigace

První Angry Birds jsou pro majitele Windows Phone dočasně zdarma (oživeno)

2. 5. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Oživeno:

Podle Microsoftu hra obsahuje rovněž 100 nových úrovní. Teď máte teprve důvod vystřelit pár naštvaných ptáků z praku. Vůbec nevadí, že nemají světelné meče nebo nepoletují kolem planetek. Verze pro Windows Phone 8 navíc prošla optimalizacemi a nyní podporuje telefony s pouhými 256 MB paměti. Ne, že by takový přístroj existoval, slabší modely mají paměti 512 MB, lepší pak 1 GB. 256 MB by sedělo ke starším telefonům nejnižší třídy, pro něž svého času vyšla aktualizace s kódovým označením Tango. Zvenku byl systém nicméně nadále označen jako Windows Phone 7.5.

Původní zpráva:

Je celkem jasné, že v roce 2013 první díl veleúspěšné série Angry Birds ohromí skutečně málokoho. Pokud jste hru ještě nehráli, patrně jste posledních pár let strávili na jiné planetě. Přesto si myslím, že majitelé telefonů s Windows Phone ocení akci, kdy relativně starý titul mohou získat zdarma. Standardní cena sice není vysoká, ale takto se ke hře mohou pohodlně a bez váhání znovu dostat i ti lidé, kteří první díl naštvaných ptáků hráli před lety a mohli by jím znovu zabít nějaký čas.

Tip: Temple Run dorazil zdarma na platformu Windows Phone. Přichází i exkluzivity

O tom, že si s Angry Birds užijete hodně zábavy a strávíte s nimi dlouhé hodiny, není pochyb. Nabídka je především velice výhodná pro duše, které si svůj první smartphone pořídily teprve nedávno (a mají v něm dlaždice). Kdybyste tedy měli zájem, neotálejte a zamiřte rovnou do Windows Phone Store. Verzi pro Windows Phone 8 naleznete zde, verzi pro Windows Phone 7.5 na tomto místě. Aplikace je k dispozici zdarma pouze do 15. května.

 

Zajímavé je, že nám obchod ukazuje, že první zářez naštvaných ptáků není k dispozici pro starší telefony s Windows Phone 7. Vlastně to platí i pro všechny další díly ze série. Angry Birds Seasons, Space nebo Star Wars lze koupit za 21 Kč. Úvodní díl byl pro Windows Phone 7 vydán v létě roku 2011. Úplně původní a první verze ovšem vyšla pro iOS již na konci roku 2009. Sérii si mohou užívat jak majitelé starších zařízení s Windows Phone 7, tak jedinci s čerstvými Windows Phone 8.

MMF24

Zdroj: Neowin