Hlavní navigace

Názor k článku První fotky herní grafické karty Intel Xe HPG. Máme i parametry, výkon RTX 3070 Ti? od Radek Holeček - Aznohh:Právě to já si myslím. Že nějaký pětinásobný...

  • 10. 4. 2021 19:38

    Radek Holeček

    Aznohh:
    Právě to já si myslím. Že nějaký pětinásobný růst nějakého altcoinu není nic nereálného. Že má bitcoin největší tržní kapitalizaci, je celkem logické. Přeci jenom je to nejstarší kryptoměna, čímž má něco, co ostatní nemají. Ale u těch ostatních? Je nějaký důvod, proč má jeden větší tržní kapitalizaci než druhý? Důvod samozřejmě je a tím důvodem je podle mě, že má větší důvěru. A důvěru dělají z velké části těžaři.
    Když se podívám třeba na to Ethereum s tržní kapitalizací 250 miliard a Monero s tržní kapitalizací 5 miliard. Proč je tam takový rozdíl? A je opravdu tak nereálné, aby se to Monero dostalo třeba na 50 miliard a Ethereum o totéž kleslo (v podstatě se jen přelila důvěra z jedné měny do jiné)? Monero jsem zvolil v podstatě náhodně, jako jednu z těch kryptoměn, která mi alespoň něco říká názvem. Místo něho si klidně představte Dogecoin nebo cokoli jiného.