Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku První fotky herní grafické karty Intel Xe HPG. Máme i parametry, výkon RTX 3070 Ti?. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 10. 4. 2021 19:39

    Pan Jaroslav Crha (neregistrovaný)

    No uvidíme, kryptopeníze nejde ovládnout a proto si myslím, že je politici budou chtít zakázat, protože tyto kryptopeníze budou lepší alternativou k těm papírkům, které si vlády tisknou po miliardách. Jakmile totiž tu máme měnu, do které nemůže banka ani stát zasahovat. Stane se to, že vlády krachnou, protože se ukáže jak neefektivně s penězi hospodaří. Děje se to už teď, USA si natiskla čtvrtinu dosud vydaných dollarů a Biden za dva měsíce svého uřadování míní do oběhu vypustit dalších 90 bilionů Kč. Uvědom si, že hodnota kryptoměn nevzrůstá. Ona si drží stále stejnou hodnotu, ale ostatní běžné měny ztrácejí na hodnotě. Uvidíš že za takové dva roky spadne dolar pod 20Kč, stejně tak Bitcoin zase zdraží. Jediná možnost jak dostat grafické karty na trh, je prostě nasycení kryptotrhu.