Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku První fotky herní grafické karty Intel Xe HPG. Máme i parametry, výkon RTX 3070 Ti?. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 11. 4. 2021 16:40

    Saruman (neregistrovaný)

    tak vypadá to pokročile, každý další kdo naruší stávající duopol je dobrý. Ještě by to chtělo bývalá VIA/S3 aby přišli s něčím zajímavým do spotřebitelského segmentu a nejen do HPC. Navíc, jde čistě o americké podniky, těžce schází evropská i asijská konkurence. Tam se aspoň snaží ikdyž je USA banují jak vzteklí, bohužel je na tom EU suveréně nejhůř, samé prohlášení ale žádné reálné aktivity.
    P.S: na tom je vidět jak v Číně plánují dlouhodobě, získání firmy s licencí na x86. Bohužel z EU jako organizace ani klíčových hráčů, tedy Německo a Francie žádná taková aktivita nevyšla, takže na klíčové komponenty musí mít americkou licenci a čínskou výrobu. Jediné hubené aktivum je drážďanská ex-AMD továrna co opravdu stojí za řeč...