Hlavní navigace

První recenze nového HTC M8 se autorovi nevyplatí. Dostal se do velkého průšvihu

Sdílet

Zdroj: Redakce

Roshan Jamkatel dostal sebe nebo své rodiče do pořádného problému. Na YouTubu publikoval videorecenzi dosud neoznámeného smartphonu HTC M8. Už dnes víme, že jde o kódový název nové vlajkové lodi, která nahradí loňský model One. Firma jej uvede až 25. března.

Předprodukční zařízení už jsou ale na světě, dostaly se do rukou obchodním úřadům, operátorům a jiným expertům, kteří mají ověřit jeho připravenost a funkčnost. Lidé z těchto oblastí jsou hlavními zdroji všech různých „leaků“ a pokud se dostatečně ochrání, nikdo na ně nepřijde.

 

Roshan Jamkatel ovšem ve svém videu, které z původního umístění zmizelo, zanechal jednoznačné stopy, které povedou až k němu. Na videu je vidět jeho e-mail a co je horší, i unikátní číslo IMEI. Na Twitteru se autor videa dostal do potyčky i s Jeffem Gordonem, který v HTC pracuje na pozici Senior Global Online Communications Manager. Tomu se snažil namluvit, že jde o falešný telefon, ale Gordon mu vzkázal, že se mu ještě ozvou a že to pro něj nebude dobrý týden. Porušovat NDA se nevyplatí.

KL24

Video se mezitím stihlo rozšířit i na další kanály. Kvůli nezkušenosti recenzenta jsme se však mnoho nového stejně nedozvěděli. Průhledná lišta napovídá, že HTC M8 používá Android 4.4 KitKat. Na boku se nachází slot pro microSD kartu, který u předchůdce chyběl. Novinka zato ztratila přední senzorová tlačítka. Největší záhadu, zdvojený zadní foťák, však Jamkatel nerozluštil.

via Android Police

Byl pro vás článek přínosný?