Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku QNAP Mustang-200: přidejte si do PC další dva procesory na kartě PCI Express. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 23. 11. 2018 22:50

    RedMaX

    No, kdyz vidim tu cenu, tak se musim ptat jakou to ma cenu? :-)

    Pravdepodobne neco podobneho nikdo z nas domacich uzivatelu nevyuzije. Naopak v poloprofi a profi sfere si myslim, ze bud mi aplikace pojede na vyslovene serverove masine nebo muze byt i takove reseni, ze nebudete vytvaret nejake pocitace v pocitaci, ale proste zapojite do prace vetsi pocet PC, jde pak o to si to pouze vyresit softwarove.
    Hned me to napadlo pri cteni clanku, protoze jeden takovy system znam od firmy ABBYY, specializuji se na OCR systemy a jejich reseni je takove, ze mate jeden vykonny PC (server) a klientske stanice, kterym proste dedikujete cast uloh treba pres noc, kdy se ty PC nevyuzivaji. Hlavni PC proste posle po LAN chce to aspon gigovou casti uloh na stanice a ty si to zpracuji a potom poslou vysledky tomu hlavnimu PC, ktery to da dohromady.