Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku QNAP podporuje (nedostatkové) pevné disky o kapacitě 4 TB. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 27. 3. 2012 6:09

    Hmm007 (neregistrovaný)

    "Ribbon má trvale vysunutý 22,5 % uživatelů. Od takhle velké novinky byste možná čekali víc. Na druhou stranu ve výchozím stavu se schovává, takže jej ručně musíte zapnout. Začátečníci jej zřejmě vynechají, a na funkci, kterou člověk musí ručně aktivovat, nebude oněch 22,5 % zase tak špatným výsledkem."


    No jasně, začátečník používá Win 8 CP:D


    "Stále musíme brát v potaz to, že Windows 8 Consumer Preview používá omezený počet lidí, navíc je většina z nich technicky zaměřená. Neměli by ale právě tito uživatelé používat pás karet v hojnější míře?"


    A proč bychom měli? Mně zajímá v 90% případů obsah složky a chci vidět co nejvíc položek, ty nejdůležitější věci jdou udělat myší bez ribbonu, ty pokročilé v TC a průzkumník je neumí... Mně přijde to číslo docela vysoké, navíc, co to je technicky zaměřený uživatel? jeden je programátor, druhý grafik, třetí je počítačový nadšenec a žádný z nich není nijak na průzkumníka fixovaný:)