Hlavní navigace

Quadruple: Vodafone představil třetího virtuála, služby spustí do tří týdnů

11. 6. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Po Centropolu a DH Telecomu bude třetím virtuálem v síti Vodafonu společnost Quadruple. Ta spojuje menší poskytovatele kabelových internetových připojení, konkrétně členy APKT. Díky tomu budou moci kromě internetových, televizních (IPTV) a hlasových (VoIP) služeb nabízet i mobilní produkty.

Quadruple bude cílit hlavně na stávající základnu uživatelů, ale nebude se bránit ani novým z řad domácností a firem. Společnost využije pouze síťovou infrastrukturu Vodafonu a nad ní postaví vlastní služby Q-CZ. Virtuál zatím mluví o mixu balíčků uzpůsobených potřebám svých klientů, ale přesnou skladbu tarifů neznáme. Operátor začne fungovat během tří týdnů.

„Jsem velice rád, že se nám podařilo rozšířit řady našich dosavadních plnohodnotných virtuálních operátorů o dalšího zajímavého partnera“, říká Colin Shea, viceprezident pro strategii, plánování a regulaci společnosti Vodafone a dodává: „Quadruple svým zaměřením patří do skupiny virtuálních operátorů, kteří nové telekomunikační služby napojí na své existující aktivity a využijí již vybudované vztahy se zákazníky. Věřím, že vzájemná spolupráce bude prospěšná nejen oběma zúčastněným stranám, ale také přinese řadu výhod stávajícím i novým zákazníkům Quadruple“.


 


KL24

Právě podepsaná velkoobchodní smlouva nám umožní realizovat náš dlouhodobý cíl - vytvářet pro stávající i nově příchozí klienty integrovanou nabídku služeb elektronických komunikací. Tato nabídka zahrnuje kabelovou televizi, internet, fixní a nyní i mobilní telefonii s jednotným vyúčtováním a kvalitní zákaznickou péčí. A to vše za konkurenceschopné ceny doplněné dalšími výhodami“, vysvětluje Přemysl Klíma, předseda představenstva Quadruple.

Zdroj: TZ

Byl pro vás článek přínosný?