Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Quo vadis big.LITTLE? Intel u 4nm procesorů Meteor Lake sníží počet velkých jader. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 1. 11. 2022 7:40

    del42sa (neregistrovaný)

    ne Tynyte, ty tomu vůbec nerozumíš ! Nechápeš tu fundamentální změnu, která otřásla celým x86 vesmírem natolik, že i výbuch supernovy v mlhovině kraba by se mohl stydět :-D VIA tohle věděla už dávno a léta vysílala do světa signály, kterým dlouho nkdo nerozuměl, kromě Tralaláka ( který jediný to chápe ) Až se našel jeden visionář v Intelu, kterému se pomocí repasované Enigmy postavené na nevydaném Isaiah procesoru s AI co-processorem Ncore podařilo signál konečně rozšifrovat. Tím nastala změna paradigmatu a zbytek vítězného tažení už vidí celý svět. A tak zbývá jen dodat: "kupředu levá, zpátky ni krok ...."

    PS: možná to Intel s tím Arrow Lake ještě znovu přehodnotí a počet P- jader klesne na 4 a pribudne viacej "Atómových coríkov" .-)