Hlavní navigace

Názor k článku Radeon RX Vega 64 je v obchodech, s výkonem okolo GTX 1080. Recenze chválí spíš Vegu 56 od Radek Holeček - Nojo. Ubožáček DD nám zase vysvětlil tisíc důvodů,...

  • 15. 8. 2017 8:41

    Radek Holeček

    Nojo. Ubožáček DD nám zase vysvětlil tisíc důvodů, proč by produkt AMD mohl být lepší, kdyby mu ostatní neházeli klacky pod nohy. Začne Intelem, který mu leží v žaludku nejvíc. Sice to s Vegou nijak nesouvisí, ale proč si do něj nekopnout (při své inteligenci houpacího koně dodneška nepochopil, že většina peněz, co Intel investuje není do návrhu čipů, ale do výrobní technologie), pak pokračuje nVidií, která podle něj těží jen z třetího nepřítele a tím jsou výrobci her, kteří jsou líní a neschopní optimalizovat své hry na ty převratné technologie, co čipy od AMD nabízejí.
    No a když to nemá na koho svést, jako třeba spotřeba Vegy, tak se dozvíme, že když se trochu sníží frekvence a tím i výkon, že spotřeba klesne výrazně. Jen už zapomene dodat, že stejně výrazně klesne i konkurence. Jenže proč říkat pravdu, když armáda jeho stoupenců slintá blahem nad každou větou (nejlépe zakončenou vykřičníkem, který s oblibou používá).