Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Radeon RX Vega by mohl mít takt GPU až 1600 MHz, dle databáze CompuBench. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 15. 5. 2017 17:47

    Jan Olšan (neregistrovaný)

    Koukám, že WC už o tom ale stihlo napsat. Mě se "líbí" jak publikoujou každej drb bez ohledu na věrohodnost a ani se neobtěžujou mezi tím nějak vypořádávat konflikty, nemluvě o tom, že by třeba občas zpětně přiznaly, že to a to byla blbost :/

    Docela vtipný je to s těma high-end Zenama. Nikdo neví, jestli je to fakt X399, ten název ThreadRipper je spekulace, to označení Whitehaven pochopili blbě (nejspíš je to jméno zkušební desky, jako je Gardenia testovací/referenční deska pro Carrizo). Pak k tomu ještě přilepěj ty dřív uniklý "schémata od Asusu", které jsou skoro určitě fake a vůbec k tomu nesedí, a na vrh se k tomu přidají ještě ty taky asi fake parametry, co se dneska taky na webu obejvily (IMHo fake, protože označení jsou nesmyslná, parametry divné, a 10/14 jádro s velkou pravděpodobností nebude, možná ani není možné ho udělat).

    No neuvěřitelnej guláš, je moc špatně, že ty hlpuposti od nich další média přebírají :/