Hlavní navigace

Názor k článku Radeon RX Vega možná vyjde s hrou Quake Champions. id Software ji vyladí i pro Ryzen od Warda - Jednou tykáš, potom vykáš..."...Dále nechápu ten váš Doom...

  • 1. 5. 2017 20:38

    Warda (neregistrovaný)

    Jednou tykáš, potom vykáš...
    "...Dále nechápu ten váš Doom a Duke Nuke a Blood. Měl by jste si dát budíček a vzbudit se. Píše se rok 2017 a né 1917! Ty hry jsou dávno pryč, už to je historie, stejně tak jako Counter-strike 1 a quake. Ty doby se už nevrátí. Poslední záchěv těchto her byl Quake 4 a Doom 4. Podle mě další hry už nepříjdou a nebudou takové. Už jen kvůli cenzůře."

    První z těch her je z roku 1991, takže doporučuji rozlišovat století a zopakovat si dějiny. Chtěl bych vidět Crhu hrát na PC v roce 1917, prosím...
    Ty hry samozřejmě dávno pryč nejsou, dokud to někdo hraje. Vyšel nový Doom, nový Quake vyjde a je tu i stále upgradované CSko, navíc spoustu lidí dodnes hraje i v1.6. Pokud by ty hry neměly budoucnost, tak je samozřejmě nikdo nejspíš vyvíjet nebude, kor Doom, kdy se vždycky 1 díl dělá několik let.
    Takže to, že Crha paří Factorio z roku 2012 s grafikou z 90. let a jiné "velmi náročné" hry na gtx 1080, které zvládne lecjaký mobil, nikdo to nehraje a snaží se mi tady něco vsugerovávat o tom jak jsou Doom, Quake atd. mrtvé, je nanejvýš vtipné.