Hlavní navigace

Názor k článku Rakouský T-Mobile boduje šikovným flexi tarifem. V Česku nic podobného není od Crha - udělal jsem to tak že jsem třískl O2...

  • 22. 4. 2017 10:33

    Crha (neregistrovaný)

    udělal jsem to tak že jsem třískl O2 se smlouvou a řekl jim že si nepřeji prodloužit smlouvu. nabízeli mi 670Kč za neomezený tarif s internetem. Říkám dokosočtverce že jsem váš zákazník víc jak 10 let a vy mi nenabídnete nic výhodnějšího? nechci internet rozumíte mi? A oni ano ale nenabídneme. Fajn, tak první virtuál, kterej nabídl míň jak 500měsíčně bez internetu za neomezenej tarif (protože sice nejsem call centrum ale i tak fakt pracovně hodně provolám) jsem bral. Hned mi volali že to zařidí a že jestli chci opravdu přejít, tak jsem jim pověděl svou zkušenost uvedenou výše s tím že to potřebuju na práci, oni OK a nabídli mi ten stejný tarif virtuála u T-Mobile. Říkám si na dva roky? To jako fakt? A oni že jo, říkám mě je to jedno tak to dejte sem. Už to mám 4 roky, dokola to prodlužuju, oni jsou spokojení, žádný podrazy na mě nedělají a já jsem taky spokojený a teď mi dali 400Mb/ měsíčně internet. Říkám kosočtverec já to nechci a oni: Víte ale my vám to jinak udělat neumíme. Ale dáme vám na to 100% slevu. Říkám tak si dělejte co chcete, klidně si tam napište že mi darujete 10 klingonů měsíčně, hlavně když mě to necháte za 499,-Kč. A je to a funguje to.
    S tou narážkou na to že se učí od nás jsem to myslel tak že za 15€ dají 100% nějakých bodů. Ale za 10€ dají už jen 27% to není ani třetina. Prostě 5€ má větší hodnotu než těch 10€ předchozích a to je hodně špatně.