Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku RAMMap od Microsoftu: jak je využívána operační paměť?. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 27. 5. 2010 5:06

    Vašek (neregistrovaný)

    Díky, je to skvělé vylepšení WMP12. Já miloval WMP10, tedy žádný Winamp,který mnoho lidí má nejradši.Bohužel WMP10 nelze použít ve Windows7,64bit,Professional, který používám. WMP12 mně proto velmi zklamal, ale teď se vylepšil balíkem WMP Plus.Ale stále to ještě není to, co měl WMP10.Bohužel k balíku WMP Plus se nedá nainstalovat doplněk k převodu seznamu písní do Excelu, který se dal použít k WMP9 a WMP10, a tím si seznam písní vytisknout. V knihovně WMplayeru mám už přes 11 tisíc písní (to byl vždy můj sen, mít obrovský Jukebox a mít okamžitý přístup na danou písničku, a ne hledat, kde jí mám, jestli na kotoučovém MGF, kazetě, CD, nebo minidisku)a ze všech různých přehrávačů (a že jsem jich opravdu pár vyzkoušel) jsem zůstal u WMP10.Bohužel při přechodu na W7 (které se mi moc líbí, opravdu jsou úžasné a skvělé proti XP) jsem se musel smířit s WMP12. Teď se teda trochu WMP12 vylepšil, no a v XP Modu sedmiček mám instalovaný WMP10 a v něm můžu tisknout seznam písní právě do toho Excelu. Jen ještě dodatek, ano, balík je instalovaný, bohužel do 32bit. Tak uvidíme, jestli časem bude nějaká inovace WMP12 k ještě lepšímu. Ahoj Vašek