Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku RAMMap od Microsoftu: jak je využívána operační paměť?. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 27. 5. 2010 11:24

    Vašek (neregistrovaný)

    Tak nevím co všichni mají s úžasnou knihovnou, já měl a mám složku Hudba (Start-Hudba) a v té podsložky české a zahraniční, no a do těch dávám složky zpěváků a v nich jsou příslušná alba. Ve WMP10 bylo krásné řazení podle abecedy (to teď balíčkem vylepšili), dalo se přehrávat v knihovně a v přehrávači přes celou obrazovku. Dále šel dát na lištu, teda WMP11 taky, WMP12 už ne.Dal se vytisknout seznam rovnou do Excelu pro tisk nebo uložení. Daleko lépe se do knihovny PC načítala hudba a tagy se mi také lépe vypisovaly. Ty teď teda taky vylepšily. Ale vše je to otázka toho, jak to komu vyhovuje a co od toho chce. Mně prostě vyhovoval WMP10. Žádný Winamp, AMP atd..Já potřebuji mít seznam písní, rozdělené (v tagu) podle žánrů (Hity 60.let, Oldies60's...)případně Orchestrálky, Vánoční...A aby se mi ten seznam i na obrazovce líbil(Název-Přizvaný interpret(nevím proč ne Zpěvák)-Stopáž a případně další informace). Je to asi opravdu otázka vkusu.Žádné různé plug-iny nepoužívám. A také nastavení se mi jeví že bylo lepší, v přehrávači (prolínání skladeb a automatická úprava hlasitosti), sice tady je taky, ale je to nepřehledné. Ano, zase věc názoru. Tak jen takhle. Zdraví Vás Vašek