Hlavní navigace

Rampage Formula oficiálně v ČR

29. 3. 2008

Sdílet

Zdroj: Redakce

Asus ve středu oficiálně představil novou základní desku rodiny ROG (Republic of Gamers) - Rampage Formula. Ta díky inovované konstrukci chladícího modulu Pin-Fin poskytuje tiché a vysoce efektivní chlazení, které umožní uživatelům využít stabilnějšího prostředí pro přetaktování. Navíc, pomocí inovativní technologie pro přetaktování — CPU Level Up, získají uživatelé možnost využít snadného a flexibilního přetaktování CPU, a to dokonce bez jakýchkoliv předchozích zkušeností s přetaktováním.

 

Tiché chlazení Pin-Fin

Vzhledem k tomu, že vysoké teploty velmi výrazně ovlivňují stabilitu a tím i výsledky dosažené přetaktováním, je dobře řešené chlazení základní desky klíčovým faktorem při přetaktování. Nová konstrukce chladícího modulu Pin-Fin překonává dosavadní představy o hraniční oblasti efektivního proudění vzduchu a přináší v porovnání s tradičním vsazeným řešením pasivního chlazení Stack-Fin heatpipe celkově mnohem lepší chladící výkon.

Tato deska se vyznačuje také zvětšenou plochou pro odvod tepla, která umožňuje dosáhnout nejefektivnějšího rozptýlení tepla a tím i nejlepšího chlazení. Nová konstrukce chlazení navíc umožňuje účinně snižovat teploty systému i při velmi nízkých otáčkách ventilátoru, čímž poskytuje výrazně tišší pracovní prostředí.

 

Porovnání chladícího modulu Pin-Fin s chladícím modulem Stack-Fin:

 

CPU Level Up: Vše, co potřebujete k vyladění

Základní deska ROG Rampage Formula přichází s funkcí flexibilního vylepšení CPU bez nutnosti dalších nákladů. S funkcí CPU Level Up získají uživatelé možnost snadno vylepšit svůj CPU, dokonce i bez jakýchkoliv předchozích zkušeností s přetaktováním. Uživatel si jednoduše vybere procesor, který potřebuje, a základní deska se o všechno ostatní postará.

Ve třech snadných krocích (vstup do BIOSu -> volba CPU Level Up -> restart) umožní tato užitečná funkce dosáhnout vyššího výkonu. Tato inovativní technologie se objevila také na seznamu deseti nejlepších technologií a trendů roku 2007 (Ten Best Technologies and Trends of 2007) na uznávaném webu ExtremeTech.

 

HD zvuk s technologií SupremeFX II

SupremeFX II přináší všem hráčům komunity ROG audio ve velmi vysoké kvalitě.a inovace zvuku, které umožní hráčům během hry odhalit nepřítele v 3D prostředí. SupremeFX II nabízí také speciální nástroj pro zdůraznění lidského hlasu ve hrách, díky kterému budou rozhovory čistší a lépe slyšitelné.

MMF24

Základní parametry:

  • čipová sada Intel X48/ICH9R
  • podpora 45nm Core 2 Duo/Quad/Extreme
  • PCI Express 2.0, podpora CrossFire
  • podpora paměti DDR2-1066 a DDR2-1200
  • 8kanálové SupremeFX audio
  • Asus EPU (Energy Processing Unit)
  • Voltiminder LED, LCD poster

Další podrobnosti o Asus Rampage Formula.

Autor článku