Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku TCL C835 v 65": QLED s MiniLED za výhodnou cenu (recenze). Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 29. 12. 2022 0:51

    Fik

    Ano záruka je dobrá připomínka, také jeden z důvodů, který rozhodoval při koupi. Registraci jsem si samozřejmě udělal. Vtipné bylo, když mě po koupi volali z Alzy a snažili se mě přesvědčit, že ta TCL rozšířená záruka není dobrá a ta jejich je lepší. A že bych si jí měl u tak drahé TV u nich dokoupit. Ty argumenty, to byl fakt vtip měsíce. ????

    Co se týče Vodafon aplikace, připadá mě že funguje dobře. Nemohu porovnat s žádnou jinou. Předtím jsem měl k TV Xiaomi Stick 4k a tady bych řekl, že funguje rychleji. Víceméně asi stejně, jako originální Vodafon settopbox u tchána.

    Ještě k tomu USB. Ale ty na ten disk přeci nebudeš přes USB 2 na TV nic nahrávat. Disk je samozřejmě USB 3, připojím ho k PC, nahraji obsah a pak ho vrátím k TV, kde obsah pouze sleduji.

    Ještě praktická připomínka k externímu HDD. TV nemá problém i se 4TB HDD, který má GPT partition. Předchozí stará TV GPT nezkousla, takže tam šel dát maximálně 2TB HDD, který mohl mít MBR partition.