Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Ředitel Českého rozhlasu chce navýšit koncesionářský poplatek na 60 Kč. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 16. 12. 2021 21:47

    Pan Jaroslav Crha (neregistrovaný)

    kecálku, mohli jste si zvolit lepší vládu? Mohli. A co jste si zvolili? Proevropský šmejdy. Mohli jste si zvolit prezidenta, kterého by nehodnotili podle šukatelnosti, ale podle toho co má v hlavě. Co jste si zvolili ? Sorosovu loutku. Při obou volbách jste těžce pohořeli. I tak jste se do ulic nevydali a nepožadovali nové volby. Báli jste se postavit za Kotlebu, které media histericky diskreditovala a blekotala nesmysly o fašismu. Proč asi? Protože ty media někomu patří a ten, kterému patří vyhovuje ten stávající a ten budoucí bordel, který mu dává moc nad vámi. Ano tyranii se bude muset vzepřít každej stát samostatně, nikdo nepříjde a neudělá to za vás. Ani Maďaři, ani Poláci, ani Čeští Blaničtí rytíři za Vaši svobodu bojovat nebudou. Ano, že platíš 116Kč za rozhlas je jen vaše vina.
    A udělali jste proti tomu něco? Založili jste pravicově konzervativní banku ? Noviny? Rozhlas? Televizi ? A pak se divíte, že tupá část obyvatelstva volí jak jim media řeknou? Tak si tady pak nestěžuj, že Vás odírá vlastní člověk. Ano Slovák okrádá Slováka a není mu to blbý. Jste stejně rozdělená společnost jako my. Ale nikde nevidím, že by jste proti tomu bojovali, jste si na stříhání srsti už zvykli.