Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Ředitel Českého rozhlasu chce navýšit koncesionářský poplatek na 60 Kč. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 16. 12. 2021 21:55

    Pan Jaroslav Crha (neregistrovaný)

    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
    Pobavils... Jednak neznámá přezdívka, jednak bez ikonky a samozřejmě samozvanej ochránce jediné pravdy a lásky, kterou hlásá jen to jedno pravé a údajně prej nezávislé medium, které falešně nebo vůbec informuje o protestech proti evropské unii napříč evropou. Nebo jak nenávidí Elona Maska a řekli, že mu raketa při přistání vybuchla, přitom vybuchla až po 8mi minutách po dosednutí, kdy v klidu stála a jen se neuhasil motor. Takové propagandy je.
    Nebo jednou jsme z donucení sylšel jaksi rozhovor s člověkem co vyrostl částečně v ČR a částečně v afgánu a říkal tam měli Vánoce a úplná multikulti pohoda to byla. Úplně jsem kroutil hlavou.
    O kvalitách pana slizkého Železného se ani nebudu zmiňovat, toje tak nenávistnej člověk, ten by šel osobně zabíjet neočkované mačetou.
    A protože mě označíš źa konspirátora, tak sem rovnou vkládám fact check: https://1url.cz/tK2N2