Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Ředitel Českého rozhlasu chce navýšit koncesionářský poplatek na 60 Kč. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 17. 12. 2021 15:06

    Pan Jaroslav Crha (neregistrovaný)

    Měl by jsi navrhnout, ve jménu demokracie, ten kdo neplatí televizní poplatky a nelíbe panu Železnému nohy, tak dostane kulku do hlavy a majetek bude zabaven pro potřeby České Televize.

    Vždyť ty tady obhajuješ mafii jako prase, viz Dvořák, do kterýho začla rýt Lipavská a najednou se z toho stal politický boj s odvoláním paní Lipovské, protože začla šťourat do těch čachrů se sedmi miliardama ročně, kolik ten eurohujerskej bordel stojí. Najednou to politický boj není, proč tedy není odvolán pan Šaraptka, nebo rovnou celá rada ČT ? Proč vadila jen Lipavská?

    Díky takovým lidem jako jste vy budeme zase hezky zpátky v socialistické komunistické totalitě, které budeme říkat, nějak hezky: "zelenismus" i když správně by se aktuální směřování EU a všech dobroserů mělo jmenovat: "kretenizmus" podle odborného lékařského názvu nízké inteligence. Která napřed hořekuje za přechod na plynové vytápění, aby jej pak rovnou zakázala. To už je těžká schizofrenie lidí EU bez sebereflexe.

    Bež se nechat očipovat a otečkovat a hlavně vol EU a buď dobrý, s evropským svazem socialistických republik na věčné časy a nikdy jinak.