Hlavní navigace

Názor k článku Ředitel Českého rozhlasu chce navýšit koncesionářský poplatek na 60 Kč od Smazaný profil - tynyt 17.12.2021 at 11:33Pro mne je aktiviznus jakási...

  • 17. 12. 2021 22:53

    Smazaný profil

    tynyt 17.12.2021 at 11:33

    Pro mne je aktiviznus jakási nová forma komunismu. Je to velice podobná banda křiklounů neochotných respektovat pravidla a zákony. Něco podobného se stalo i v toce 1948. Pak jsme tady měli filmy které byly plné třídního boje, práce, toho jak je kapitalismus špatný, ... Nynější aktivisté nám vnucují model boje proti utlačování černochů, sexuálních orientací, ... nějak se jim z hledáčku vytratily ty symboly svobody jako je rovnost, svornost a bratrství. Naše veřejnoprávní média k tomu vydatně přispívají.

    Stávkovat proti šéfovi je přesně to ustupování bandě křiklounů z ulice. Je zcela jedno jaké je nebo není Obzinová.

    Pluralitu nám tady omezují právě tito prvadoláskaři. Už jenom tím že označuji afričany jako černochy, asiaty jako žluté a evropany jako bílé jsem označován jako rasista. Navíc k tomu dávám korunu tím, že jsem muž a heterosexuál. Prostě ideální cíl k pranýřování. Pranýřován onou pravdou a láskou s totální nenávistí.

    Kdysi jsem po pádu komunismu shlédl v Havlovi. Vzpomínám jak jsem hovořil s jednou paní chartistkou (znala Havla osobně) které jsem se s tímto obdivem svěřil. Ona se na mne zadívala tak nějak soucitně jako na postiženého. Dnes již vím co tím pohledem chtěla říci. Paní je už na pravdě boží a já ji jsem za ten pohled vděčný.

    Největší problém je v tom že se zapomíná na tenhle citát "Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale až do smrti budu hájit Vaše právo to říkat."