Hlavní navigace

Názor k článku Refresh potvrzen? AMD chystá šest nových grafik, má být i Radeon RX 7950 XT a RX 7950 XTX od Leppard - "Ale útěkem bych to nenazval protože nikde nevidím...

  • 7. 5. 2023 8:30

    Leppard

    "Ale útěkem bych to nenazval protože nikde nevidím že by něco rostlo jako AI u Nvidie." - ale rostlo Dedku, ale rostlo, a to dost brutalne...dokonce jsem vas na to nekolikrat upozornil, ze to ma nejvetsi podil na uspechu aktualniho kvartalu AMD. Nicmene to, ze to vy nevidite, me vubec neprekvapuje, protoze to jednoduse videt nechcete. Nazapada vam to do toho vaseho zidealizovaneho obrazku. Chtel jsem vam na tom jen ukazat, ze se chovani AMD nijak nelisi od tech ostatnich, ale jak jsem psal, je to marny. :-)

    Sice doma zadnou nVidii nemam, ale to neva, jsem prece i tak jeji velky fanda, protoze s vami nesdilim ten velky obdiv k AMD. Holt kdo neni s nami, je proti nam. Uz pred nejakou dobou vas Aznohh upozornoval na to, ze radite nVidii co ma delat a jak to dela blbe, prestoze ma ve srovnani se zbytkem lepsi cisla...a uz jsme zase u tech cisel. Takze ano, z pohledu cisel to nedela vubec spatne a je uplne jedno, co si o tom vy nebo ja myslime. To je proste fakt, ktery nijak okecat nejde.

    A pokud uz chcete nekoho nazvat manipulatorem, tak mu to nejdriv dokazte, jinak se jen ztrapnujete. Celou dobu se vam snazim na cislech ukazat, ze se ty spolecnosti chovaji dost podobne. To ze tomu asi nerozumite neznamena, ze s vami nekdo manipuluje.

    Tim koncim debatu(y) s vami, protoze to fakt nema cenu. :-)