Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Režim „Kiosk mode“ byl objeven ve Windows 8.1 Pro Preview Build 9374. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 22. 1. 2013 11:58

    Morčátko (neregistrovaný)

    Přijde mi to dnes už celkem logické, že použili osmijádrové CPU (nějaké jadérko sežere případné pohybové ovládání, ale i tak...), i tu architekturu bych pochopil, ale 1,6GHz? Jsem opravdu zvědavý jak se budou chovat porty z takových strojů. Osobně bych byl rád kdyby to dopadlo jako např. s Metro 2033 a Rage, kde i k nadupané grafice stačí slabé (v single i multithreadu) CPU, protože grafika se většinou mění snadněji než CPU (+většinou deska a RAM). CPU bude potřeba silnější jen v multithreadu což je jedině dobře kvůli spotřebě CPU a chudákům majitelům notebooků, kam je efektivnější (z hlediska nárůstu výkonu při stejné nebo nižší spotřebě) narvat nízkotaktované čtyřjádro než vysokotaktované dvoujádro. Říkám to pořád, že nejeefektivnější cesta k vyššímu výkonu na křemíku vede zatím jen skrze navyšování počtu jader a adekvátní podpoře v SW. Aspoň nebudou vznikat single thread zrůdy jako WoT...