Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Riziko tavících se 16pinových konektorů: Nvidia dodává dva druhy adaptérů, jeden je náchylnější. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 18. 11. 2022 21:54

    Jan Olšan

    Já bych to na ně úplně neházel. Myslím, že prostě postupovali jako obvykle a netušili zradu, takže je vypeklo, že se ten konektor chová jinak.

    Tipuju, že minimálně část z nich si pozor docela dávala vzhledem k tomu, jak je tak karta drahá. Třeba zrovna narazili na to, že ten konektor kladl odpor kvůli tomu, že měl adaptér trošku otřepy a zase nechtěli používat maximální hrubou sílu, když už se zdálo, že to dál nejde (rvát něco na silu někam, kam to nechce, je taky častej důvod zničení hardwaru). Nebo kvůli chladiči okolo nebylo dobře vidět, jestli je zaklaplá ta pojistka... a dřív tohle prostě nevedlo k poškození.

    Edit: Taky nevím, jak moc lidí by před touhle kauzou napadlo, že konektor, který není totálně zasunutý na doraz (ale je tam a neviklá se vyloženě) může mí takhle dramatické důsledky? Mě teda ne.