Hlavní navigace

Názor k článku Rodí se velká konkurence Steamu? Discord chce prodávat hry od RedMaX - Zajimave.Jako zni to velice slibne, verim, ze konkurence...

  • 10. 8. 2018 18:30

    RedMaX

    Zajimave.
    Jako zni to velice slibne, verim, ze konkurence je treba, ale preci jenom DISCORD, co to jako je?

    Nechapejte me spatne, ja tu sluzbu znam a pouzivam, ale u sluzby tohoto charakteru chci opravdovou znacku u ktere predpokladam, ze jen tak nezavrou kram a ja o zakoupene tituly neprijdu. Kdyz se rekne STEAM, za kterym stoji VALVE, kdyz se rekne UPLAY, za kterym stoji UBISOFT a kdyz se rekne ORIGIN, za kterym stoji EA, tak to proste nejak zni a mam pocit, ze o sve penize neprijdu. Ale Discord pri vsi ucte k nemu, takovou znackou neni. Kdyby THQ a DEEP SILVER nebyli jen nic nerikajici partneri, ale spolumajitele, tak bychom se mohli bavit, ale to asi nejsou.

    Pak tu mam dalsi srovnani a to GOG, za kterym stoji CD PROJECT a nevim, jak to mate vy, ale ja tam uz takovou jistotu necitim, ikdyz je CD Project hodne znamy. Jenze GOG mi zase dava moznost si ke kazde hre stahnout ISO obraz a instalovat a hrat ji plne offline a teda to mi pak dava nejvetsi moznou jistotu, takze GOG je pro me trochu srdcova zalezitost a zacal jsem ho uprednostnovat.

    Pokud se DISCORD chce dostat mezi tyto vyznamne hrace, bude muset take neco nabidnout a uprimne predplatne to neco navic rozhodne neni.

    ---
    Petre dik za info.