Hlavní navigace

Názor k článku Rok tygra, nové téma pro pro Windows 7 od Charla - To je kravina na Ntou. A) pochopím ověření...

  • 22. 2. 2010 11:41

    Charla (neregistrovaný)

    To je kravina na Ntou.
    A) pochopím ověření při instalaci, ale aby mi při výpadku internetu hra udělala STOP, tak to je už moc. Nechápu proč, když si za něco zaplatím se mám nechat omezovat. Výpadek serveru a nebo internetu je dost častý jev, takže si koupím produkt a budu se moci dívat na barevnou krabici? Navíc Crack to vyřeší a tohle jen dožene zákazníka zaplatit za hru a cracknout - aby si ji mohl zahrát. Vystavujeme tak platící zákazníky navíc riziku.
    B) Takovéto hry už jsem párkrát viděl, po instalaci vyžadovali aktualizaci z internetu a bez toho nešla hra spustit. Ani nevíte, jak byl kamarád naštvaný, že si koupil originálku za 900,- a nemohl si ji zahrát, zatímco soused co si ji cracknul hrál bez problémů.
    C) Mám pár přátel, kteří ke mě chodí si objednávat LEGÁLNÍ hry, protože si rádi zahrají, ale nemají doma internet, takže jim zboží objednávám já. A i přesto, že si tedy koupí originálku za 900,- tak si nezahrajou?
    Super řešení - jak zvednou SW kriminalitu :D

    Jen dodám, že některé hry, které kamarád zakoupil jsem zkoušel - nikde na webu nebylo stažitelné demo - a poté co jsem viděl hru za těžké peníze jsem si říkal, ještě že jsem jí nekoupil, protože hra se nedala ovládat, nebyla záživná apod. a já bych si jen rval vlasy, proč jsem za to proboha platil.