Hlavní navigace

Rowi má 100 000 uživatelů. Kvůli hloupému limitu ho tvůrci museli stáhnout

29. 8. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Další smutný den mají příznivci štěbetavé sítě Twitter. Restriktivní podmínky dohnaly dalšího povedeného, ale neoficiálního klienta. Rowi patří k nejlepším aplikacím pro Windows Phone a včera se mu povedlo vyčerpat limit 100 000 uživatelů. Další se již skrze aplikaci ke svému účtu nepřihlásí. Z toho důvodu tvůrcům nezbylo, než stáhnout Rowi z obchodu. Klient byl dostupný jak ve zdarma dostupné edici s přídomkem Lite, tak v na funkce bohatší zpoplatněné verzi.

Před rokem: Tweetro bude zpoplatněno, výjimku od Twitteru nedostane

Právě placená se v obchodě stále nachází, aby ji případně mohli přeinstalovat stávající uživatelé. Noví si ji ale nezakoupí. Vývojáři nás budou o situaci informovat, prakticky jim ale příliš mnoho možností nezbývá. Buď se nepodvolí podmínkám a najdou cestu, jak omezení obejít, pak ale budou na nože s Twitterem, který jim bude házet klády pod nohy. Eventuálně provozovatele sítě zkontaktují a on jim přidělí více volných tokenů.

 

CS24

Rowi není prvním klientem, jenž narazil na strop. Zhruba před rokem podobné trable řešilo Tweetro pro Windows 8. To po diskuzi s autory Twitteru více tokenů nedostalo, takže ho autoři zpoplatnili poměrně vysokou částkou s vědomím, že hranici 100 000 uživatelů jejich aplikace nikdy nepřekročí. O důvodech, proč se Twitter chová, jak se chová, jsme již psali. Je pravděpodobné, že pokud bude chtít tým kolem Rowi pokračovat, také nasadí vyšší cenu a bude k dispozici jen pro omezený okruh uživatelů.

Zdroj: @rowiapp via WinSource