Hlavní navigace

Názor k článku Rusko bez herních tanků. Tvůrci World of Tanks se stáhli i z Běloruska od rathanuviel - "Ovsem proc by to meli odnaset hraci pocitacove...

  • 9. 4. 2022 10:52

    rathanuviel (neregistrovaný)

    "Ovsem proc by to meli odnaset hraci pocitacove hry z Ruska, kteri nikdy zadnemu Ukrajinci v realu nezkrivili vlas, je fakt mimo moje chapani a verim, ze to nechape nikdo, komu jeste zustal zdravy lidsky rozum." - podle mě dostupných informací podporuje vysoká nadpoloviční většina Rusů Putina v této „speciální operaci“. Myslím, že je to dostatečný důvod.

    „Jako polodebilni Fiala nebo senilni Zeman vyhlasi treba valku Madarsku, poslou tam zbylych deset pojizdnych tanku, ktere jeste mame, nacez se ozve EU, ze takhle teda ne a zakaze hracum z CR pristup na Steam?“ – nenechte se mýlit vlastními argumenty vykonstruovanými na základě antipatií, které ráčejí cloumat vaším majestátem. Jinak řečeno, konstruujete zde jakousi situaci, která nenastala. Navíc tu konstrukci podkládáte čistě antipatiemi. Tohle neobstojí. Takže sorry, za přípravu opět za 5.

    „Doprdele, vzdyt jsem nevolil ani soucasneho prezidenta, ani zadnou ze stran soucasne vlady, proc bych to mel odnest ja?“ – pokud nesouhlasíte s demokratickým zřízením západního typu, můžete se odstěhovat jinam, kde bude jedno, koho jste volil a budete si moc vymáhat na svém okolí co chcete. Nebo se smiřte s tím, že zde funguje většinová demokracie a překousněte to.

    „Preved si to do Ruska. Vazne nejaky rusky paran dokaze ovlivnit to, ze jejich autoritarsky prezident nekam posila vojaky valcit?“ – samozřejmě že ano. Každý jeden občan, který bude proti, může znamenat onu kapku při vychýlení jazýčků vah. Každý, kdo si myslí, že jedinec je sám o sobě slabý a bezvýznamný, stává se tím bezvýznamným slabochem sám.

    „Fakt se nad sebou lidi zamyslete! Hry maji svet spojovat, ne ho rozdelovat.“ – nejsem si jistý, ale podle mě každá hra může vznikat s různými záměry, např. zisk, nebo možnost prezentovat své schopnosti atp. A tento akt firmy Wargaming je následkem onoho rozdělení, které (dle slov Ruské propagandy) hlásá Putin s podporou občanů RF na spravedlivé Rusko chránící celosvětový mír na jedné straně a na nacistický západ na straně druhé, nikoliv příčinou toho rozdělení.

    „Pokud chceme jeste nejakou dobu zit na Zemi a totalne si to tu nezlikvidovat, musime proti smejdum typu Putina drzet pri spolu a ne si delat naschvaly!“ – to vyprávějte na druhé straně barikády.